Load More Posts

Важна част от производството, нашите смазочни материали и технически експерти гарантират, че са налице най-ефективните процедури за повишаване на производителността, намаляване на престоя на оборудването и по-ниски общи разходи за поддръжка.

Смазочни продукти Shell за индустрията:

  • Масла за зъбни колела
  • Компресорни масла
  • Греси
  • Хидравлични течности
  • Масла за плъзгачи

Индустриални масла Shell

Shell Omala – масла за зъбни колела

Колкото по-дълъг е животът на маслото, от толкова по-малко смазка се нуждае вашето оборудване, за да работи без прекъсване.

Клиентите, използващи стандартните продукти на Shell удължават интервалите за източване на маслото с до 200% за някои приложения.

Shell Corena – компресорни масла

Гамата въздушни компресорни масла Shell Corena е разработена, за да ви позволи да изберете маслото, което ще ви помогне да осигурите оптимална стойност за вашата работа чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на маслото и висока ефективност на системата.

Разработено е в тясно сътрудничество с клиенти и производители на оборудване. Широка гама от индустрии се възползват от доказаното качество на Shell, което добавя стойност към техния бизнес.

Shell Gadus – греси

Гамата Shell Gadus е разработена за да осигури най-добра стойност чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на греста и ефективност на системата.

От смазки, които предлагат надеждна работа за стандартни приложения до специализирани смазки с ниско ниво на шум, висока температура и голямо натоварване, е наличен продукт Shell Gadus, който може да помогне за оптимизиране на вашата система и разходите за работа.

Shell Tellus – хидравлични течности

Подобрена защита. Устойчивост на утайки. Напредък и иновации.

Shell Tonna – масла за плъзгачи

Гамата Shell Tonna е специално проектирана за смазване на плъзгащи се плоскости и механизми за подаване. С отлични фрикционни свойства, много добра адхезия на плъзгача и отлични характеристики срещу износване, на нея може да се разчита, за да осигури ефективна точност на обработка и надеждна защита на вашето оборудване.