Използването на висококачествени масла може да помогне за удължаването живота на превозните средства, да понижи разхода на гориво, да намали разходите за поддръжка, както и да увеличи времето между ремонтите на превозното средство – за да може товарните ви автомобили да са на пътя  по-дълго време. Важно е да изберете  подходящите смазочни материали за вашия камион. Гамата Shell Rimula ви позволява да избирате нивото на защита, от което се нуждаете в три основни области: киселинен контрол, контрол на депозитите и контрол на износването.

Вижте как нашите разнообразни масла за двигател, трансмисия, оси и предавка, и греси се грижат за всеки аспект на здравето на вашия автомобил:

Нисък разход на гориво

Техническите експерти на Shell, съвместно с  водещи производители на оригинално оборудване, работят за създаването на някои от най-технологично напредналите смазочни материали за икономия на гориво.

Защита на оборудването

Ние разбираме, че ефективната работа и движението на вашия камион е от решаващо значение за вас. Shell Rimula защитава вашето оборудване и спомага за подобряването на показателите на превозните средства за ефективна работа.

Ниски оперативни разходи

Оптимална защита и по-дълъг живот на оборудването, икономия на гориво и намаляване на потреблението на масло, водят до реални икономии. Изборът на правилното масло е сравнително малка инвестиция, от която може да има голямо значение.

Цялостна защита

Важно е вашите смазочни материали и греси да защитават всички  задвижващи компоненти от износване, киселини и отложения.